Sagewash™ Sanitizer er det ultimate desinfeksjonssystemet. Via patentert teknologi og automatisk dosering, er du sikker på å få den optimale desinfeksjonen hver gang, i tillegg til at løsningen er pH-nøytral og uten skadelige rester. Sagewash™ Sanitizer er gjennomtestet, godkjent og skånsom mot miljøet. Systemet vil spare deg for penger, tid og arbeidsinnsats, men viktigst av alt vil det gi deg et langvarig desinfeksjonssystem.

DESINFISERER ØYEBLIKKELIG

Sagewash™ Sanitizer desinfiserer raskt fasiliteter, overflater og utstyr ved kontakt. Oppløsningen er bionedbrytbar, og fullstendig sikker for mennesker, dyr og planter.Sagewash™ Sanitizer pistolen er enkel å ta i bruk, og doseringen er automatisk. Den spesialutviklede klortabletten oppløses og blandes direkte med vann via det patenterte systemet, som leverer en oppløsning med hypoklorsyre som er opp til 120 ganger mer effektiv enn tradisjonelle flytende klorprodukter. Oppløsningen er pH-nøytral, mild og ufarlig.

Hypoklorsyre er et av de mest effektive desinfeksjonsmidlene mot patogener. I løpet av sekunder elimineres bakterier, virus og sporer – enkelt, effektivt og sikkert.

MILJØVENNLIG LØSNING

Sagewash™ Sanitizer leverer en dokumentert skånsom og miljøvennlig oppløsning. Det er et minimumsforbruk av kjemikalier, intet overforbruk eller sløsing. Oppløsningen etterlater ingen skadelige rester, og det trengs ikke å bli skylt etter med vann. Det sparer både vann, penger og et helt steg i arbeidet.

Hypoklorsyre har vært brukt til rengjøring og desinfeksjon i tiår, og med Sagewash™

Sanitizer er det nå både enkelt, sikkert, effektivt og billig å desinfisere på.