HD 7/18 C er en kompakt og hendig 3-fas høytrykksvasker med høy rengjøringskapasitet og brukerkomfort. Det er en robust og mobil maskin for daglig profesjonell bruk. Stående design gjør den komfortabel å jobbe med, samtidig som den tar liten plass ved lagring. HD 7/18 C har 2-polet luftavkjølt motor med 3-stemplet aksialpumpe, keramiske stempler, og pumpehus i messing, som alle er svært motstandsdyktige mot korrosjon. Dette gir høytrykksvaskeren lengre levetid. Robust deksel beskytter pumpen fra eventuelle støt og tilsmussing. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig. Leveres med trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen. Velg mellom innstillingene blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Sistnevnte brukes for påføringav rengjøringsmiddel. Automatisk kjemidoseringsenhet for rengjøringsmiddel sørger for riktig blandingsforhold. Servopress gir trinnløs justering av trykk og vannmengde direkte på høytrykkspistolen. Modell med integrert slangetrommel for praktisk lagring av høytrykksslangen.

Egenskaper og fordeler
Oppbevaring av tilbehør
 • Smarte funksjoner som f.eks. lagringsplass for dyser gir ekstra brukskomfort.
 • Ledningsoppbevaring med klips.
 • Integrert slangetrommel med 15 m høytrykksslange. For praktisk oppbevaring og større arbeidsradius (CX- modellene).
Teleskophåndtak
 • Store aluminiumprofiler gir stabilitet og god manøvrering.
 • Tilbehør kan oppbevares i utfoldet stand.
 • Sammenleggbar for praktisk, plassbesparende transport, f.eks. i servicebiler og stasjonsvogner.
Utmerket mobilitet
 • For rask rengjøring på forskjellige steder.
 • Opptar liten plass under transport.
 • Kort klargjøringstid med integrert oppbevaringsløsning.

Teknisk data

Strømforsyning (Ph) 3 – 230 – 50
Vannmengde (l/time) 240 – 700
Arbeidstrykk (bar/MPa) 20 – 175 / 2 – 17,5
Maks. trykk (bar/MPa) 215 / 21,5
Effekt (kW) 4,7
Vekt (kg) 29
Mål (l x b x h) (mm) 360 x 400 x 925

Tilbehør

 • Høytrykkspistol, EASY!Force
 • Høytrykksslange, 15 m
 • Strålerør/ Spraylanse, 840 mm
 • 3-trinnsdyse (0°/25°/40°), Manuell
 • Slangetrommel
 • Automatisk stopp
 • Servobetjening

HD 10/25- S er en kompakt og hendig 3-fas høytrykksvasker med høy rengjøringskapasitet og brukerkomfort. Det er en robust og mobil maskin for daglig profesjonell bruk. Stående design gir høy brukskomfort og liten lagringsplass. HD 10/25- S har 4-polet saktegående vannavkjølt motor med 3-stemplet aksialpumpe, keramiske stempler, og pumpehus i messing, som alle er svært motstandsdyktige mot korrosjon. Dette gir høytrykksvaskeren lengre levetid. Robust deksel beskytter pumpen fra eventuelle støt og tilsmussing. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig. Leveres med trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen. Velg mellom innstillingene blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Sistnevnte brukes for påføring av rengjøringsmiddel. Kjemivelger for nøyaktig justering av rengjøringsmiddel. Trinnløs justering av trykk og vannmengde direkte på høytrykkspistolen. Integrert slangetrommel med 20 m slange gir sikker lagring av slangen og stor arbeidsradius. Rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt.

Egenskaper og fordeler
Høy kvalitet
 • 4-polet vannavkjølt elektrisk motor
 • Robust pumpehus i messing og keramiske stempler.
 • Forsterket chassis i plast.
Oppbevaring av slange
 • Feste på begge sider, for 15 m høytrykksslange.
 • Slangeføring gir god stabilitet.
 • For rask og enkel montering og fjerning.
For økt sikkerhet
 • Integrert elektronisk overvåkning.
 • Automatisk utkobling ved over- eller underspenning.
 • Slår seg av ved lekkasjer eller fasefeil.
Utmerket mobilitet
 • Store gummihjul håndterer ujevne underlag, trapper og avsatser.
 • “Sekketralle-prinsipp” for praktisk og ergonomisk transport.

Teknisk data

Strømforsyning (Ph) 3 – 230 – 50
Vannmengde (l/time) 500 – 1000
Arbeidstrykk (bar/MPa) 30 – 250 / 3 – 25
Maks. trykk (bar/MPa) 275 / 27,5
Effekt (kW) 9,2
Vekt (kg) 64
Mål (l x b x h) (mm) 560 x 500 x 1090

Tilbehør

 • Høytrykkspistol, EASY!Force Advanced
 • Høytrykkspistol med softgrip
 • Høytrykksslange, 20 m
 • Strålerør/ Spraylanse, 1050 mm
 • Kraftdyse
 • Rotojet-dyse
 • Integrert trommel for høytrykksslange
 • 4-polet 3-fas luft- og vannavkjølt motor
 • Automatisk stopp
 • Integrert finmasket vannfilter
 • Elektronisk motorbeskyttelsessystem med LED display
 • Oljenivåmåler
 • Servobetjening
 • Vanninntaksrør i messing

HD 13/18 S Plus er en brukervennlig 3~fas kaldtvannsvasker med arbeidstrykk på 180 bar og kapasitet på 1300 l/t egnet for daglig bruk. Stående design gjør at maskinen tar liten plass. De store gummihjulene gir maksimal mobilitet, og gjør at høytrykksvaskeren er lett å manøvrere selv i problematisk terreng og over hindringer som terskler og trapper. Høyden på skyvehåndtaket kan tilpasses brukeren. Det er et eget rom for oppbevaring av dyseutstyr som ikke er i bruk. Høytrykkspistol med servopress for justering av trykk og vannmengde gir brukeren høy brukskomfort. Strålerøret kan vris 360° selv under fullt trykk. En trykkbryter sparer energi ved å slå av pumpen når pistolventilen stenges, og øker maskinens levetid. Den innebyggede kjemitanken har kapasitet på 6 liter. Pumpehuset i messing, keramiske stempler med et effektivt vann/luft kjølesystem garanterer lang levetid på maskinen.

Teknisk data

Strømforsyning (Ph) 3 – 230 – 50
Vannmengde (l/time) 650 – 1300
Arbeidstrykk (bar/MPa) 30 – 180 / 3 – 18
Maks. trykk (bar/MPa) 198 / 19,8
Effekt (kW) 9,2
Vekt (kg) 62
Mål (l x b x h) (mm) 560 x 500 x 1090

Tilbehør

 • Høytrykkspistol, Easy-press høytrykkspistol
 • Høytrykkspistol med softgrip
 • Høytrykksslange, 10 m
 • Strålerør/ Spraylanse, 1050 mm
 • 3-trinnsdyse (0°/25°/40°), Berøringsfri
 • Rotojet-dyse
 • Antivridningssystem (AVS)
 • 4-polet 3-fas luft- og vannavkjølt motor
 • Automatisk stopp
 • Integrert finmasket vannfilter
 • Elektronisk motorbeskyttelsessystem med LED display
 • Oljenivåmåler
 • Servobetjening
 • Vanninntaksrør i messing