Feiemaskinen KM 70/15 C har fremdrift på begge hjulene som gir presis manøvrering både rett fremover og i svinger. Sidebørsten kan justeres i fire ulike høyder. Maskinen fungerer etter feiebrettprinsippet, og selv ved liten kraft dyttes skitten i kjøreretningen inn i en beholder som er plassert foran hovedvalsebørsten. Fordelene med dette er redusert motstand, god manøvrering og lite svevestøv. Avfallsbeholderen er enkel å tømme. Lav vekt og en robust ramme i front som er enkel få tak i gjør maskinen enkel å flytte over hindringer. Skyvehåndtaket kan foldes sammen og justeres i tre steg ut i fra brukerens høyde. Etter bruk av maskinen folder du enkelt sammen håndtaket slik at den kan lagres plassbesparende i stående posisjon.

Tilbehør

  • Manuell børstedrift
  • Nedfellbart skyvehåndtak
  • Feiebrettprinsipp
  • Utendørs bruk
  • Innendørs bruk

Teknisk data

Drift Manuell
Teoretisk kapasitet (m²/tim) 2800
Arbeidsbredde (mm) 480
Arbeidsbredde med 1 sidebørste (mm) 700
Beholderkapasitet brutto/netto (l) 42 / 20
Vekt (kg) 20
Vekt (kg) 20
Mål (l x b x h) (mm) 1300 x 810 x 1040
Vekt inkludert emballasje (kg) 25
Dimensjoner emballasje ( L x B x H ) (mm) 795 / 400 / 935