Plassbesparende støvsuger som er enkel å finne frem når uhellet treffer inn. Maskinen kan stilles inn etter brukerens høyde, og gummihåndtaket gjør støvsugingen veldig komfortabel. Med tanke på sin størrelse, er støvsugeren like kraftig som de større. Praktisk kabeloppbevaring på baksiden av støvsugeren. Det er lett å bytte mellom forskjellige munnstykker, og det medfølger både møbelmunnstykke, detaljmunnstykke og madrassmunnstykke. Det er ulike innstillinger for forskjellige typer gulv og rengjøringsoppgaver, som kan styres med tommelen mens du holder støvsugeren. Av/på-knappen er også innen kort rekkevidde. Maskinen har god manøvrerbarhet og gjør det enkelt å rengjøre f.eks. under møbler, rundt hindringer og i trapper. Gulvmunnstykket kan festes til enheten for kompakt transport og oppbevaring.

EGENSKAPER OG FORDELER
  • Magnetisk parkeringsposisjon
  • Sikker oppbevaring
SPESIFIKASJONER

Teknisk data

Energieffektivitetsklasse (Skala fra A+++ til D) A+ ((Skala fra A+++ til D))
Arbeidsradius (m) 10
Støynivå (dB(A)) 77
Spenning (V) 220 – 240
Frekvens (Hz) 50 – 60
Vekt uten tilbehør (kg) 3,2
Mål (l x b x h) (mm) 182 x 261 x 621

Tilbehør

  • «Softgrip» håndtak
  • Teleskoprør
  • Fugemunnstykke
  • Møbelbørste
  • Møbelmunnstykke
  • Kabellengde, 9 m