WB_door_app_sl_1-8167-300DPI

Kvam Agentur AS ble stiftet i 1988 av innehaver og daglig leder Ove Kvam. Han begynte med salg av produkter fra Golden Products, og var først forhandler for Electrolux Euroclean i 1992 som senere ble Nilfisk Advance.

Kvam Agentur var Nilfisk forhandler i mange år før inntil Kärcher tilbudte oss å være profforhandler for maskiner, utstyr og kjemi i 2006. Etter hvert har Kvam Agentur utviklet seg til å bli en av Trøndelags største og mest erfarne bedrifter innenfor renhold, rengjøringsmaskiner og annet rengjøringsutstyr.

Gjennom årene har vi opparbeidet oss stor kompetanse for fasaderenhold, betongimpregnering, malingsfjerning o.l. Samt at vi samarbeider med spennende leverandører innenfor hansker, tape, slipematerialer, arbeidsklær, stiger, stillaser og mye mer. Kvam Agentur AS er blitt en bedrift som leverer tjenester og varer innenfor et bredt og stort fagfelt. Se under Leverandører og Produkter, for mer informasjon.

Vi har etablerte kontorer, renholdsavdeling, serviceverksted og salgslokaler i Halsanvegen, Levanger. Med over 25 års erfaringer har vi en bred kompetanse på alle felt innenfor renhold og best egnet utstyr.

WBW_spong_Lam_app_sl_1_CI15-92500-300DPI

HISTORIKK

S_550_app_dd_3-12650-300DPI

Kvam Agentur AS ble stiftet i 1988 av innehaver Ove Kvam. Det begynte med salg av produkter fra Golden Products, og var først forhandler for Electrolux Euroclean i 1992 som senere ble Nilfisk Advance. Kvam Agentur var Nilfisk forhandler i mange år før inntil Kärcher tilbudte oss å være profforhandler for maskiner, utstyr og kjemi i 2006.

Etter hvert har Kvam Agentur utviklet seg til å bli en av Trøndelags største og mest erfarne bedrifter innenfor renhold, rengjøringsmaskiner og annet rengjøringsutstyr.

Idag er Kvam Agentur også blitt 1 av 9 Kärcher Floor Care senter i Norge - spesialisert på gulvbehandling, maskiner og utstyr.

Pr dags dago har Kvam Agentur 33 ansatte, hvorav det er en renholdsavdeling, en serviceavdeling og administrasjon.

Vi har etablerte kontorer, serviceverksted og salgslokaler i Levanger. Med over 20 års erfaringer har vi en bred kompetanse på alle felt innenfor renhold og best egnet utstyr.

VC_5_hallway_yellow_app_1_CI15-100587-300DPI