Gulvvaskemaskinen B 90 R er et meget godt alternativ til en større gå-bak-gulvvaskemaskin. Kompakt konstruksjon gjør den svært lett å manøvrere til tross for stort tankvolum. Svingradius på kun 1,6 m gir en meget fleksibel gulvvaskemaskin som kan benyttes selv i mindre rom og smale ganger. B 90 R kan konfigureres med valse- eller diskbørster med ulike arbeidsbredder (55, 65 og 75cm). Børstehodene på R-serien (valsebørster) kan skure og feie i én arbeidsgang. Dette forhindrer partikler i oppsugingssystemet og øker kvaliteten på rengjøringen. Gulvvaskemaskinen har utvidet tankkapasitet og er enkel å fylle. Batterirommet er praktisk plassert under setet, og gir et lavt tyngdepunkt. Dekselet vippes opp ved lading av batterier. Åpninger i batterirommet sikrer tilstrekkelig ventilasjon selv ved bruk i lengre perioder. Det flate foldefilteret tåler fukt, beskytter turbinen mot korrosjon og harekstra langlevetid.

Arbeidsbredde 750 mm (avhenger av aggregatet)

Maks kapasitet 4.500 kvm i timen

Inklusiv børstehode, batteripakke, sugenal og lader.

Raskt bytte
  • Dersom nødvendig, kan børstehodet byttes raskt uten bruk av verktøy.
  • Valsebørstene på børsteaggregatet (R) kan byttes raskt og enkelt.
  • Børstene eller padsholderen på diskbørstehodet (D) løsnes med fotpedalen.
Fremdrift med en hastighet opp til 6 km/h
  • For håndtering av bratte stigninger. (Med magnetbrems).
Rett eller buet nal
  • For optimal oppsuging på alle gulvtyper. (Bestilles separat).
Stort batterirom
  • Gir mulighet for bruk av større batterier, og enda bedrekapasitet.
God klatreevne og bakkeklaring
  • For enkel transport.
Korrosjonsfritt flatt foldefilter
  • For å beskytte turbinen mot for tidlig skade.
Kort og elegant design
  • Ekstremt smidig og lett å manøvrere (til tross for sin store kapasitet).