Kvam Agentur AS er ditt Kärcher Proff Senter i Trøndelag – som en av de største i Norge. Faktisk størst i både 2014 og 2016. Dette innebærer egen salgsavdeling, serviceavdeling og egen butikk der vi tilbyr alle Kärcher produkter og tilbehør til privat- og proffmarkedet. Vi utfører garantiservice og reperasjoner på vårt verksted, av dyktige fagarbeidere, uavhengig av hvor Kärcherproduktet er kjøpt.

Vi har over 20 års erfering i renholdsbransjen og god kompetanse til å gi råd og veiledning etter ditt behov og ønsker, privat som proff. I vår butikk i Halsanvegen 2A på Levanger har vi stor Kärcher avdeling. Her har vi høytrykksvaskere, støvsugere, gulvvaskemaskiner og annet utstillt og klar til demo! Vi har og et nytt moderne serviceverksted og 3 serviceteknikere med bred og lang kompetanse innenfor alle Kärcher produkter.

Kvam Agentur er 1 av 9 Kärcher Floor Care senter i Norge. Med vår erfaring, kompetanse og mange år i renholdsbransjen – kan vi gi deg riktig råd for gulvbehandling og valg av riktig type Kärcher gulvvaskemaskin. Vi har alt lagt til rette for demonstrasjon, hente/bringe maskin til og fra service og egen salgsavdeling.

Interessert i Kärcher produkter?

Se våre maskiner »

Leverandører

Kontakt oss for tilbud