Vi i Kvam Agentur As utfører spyling, rengjøring innen mange forskjellige områder.
Vi bruker leverandører som er ledende på metoder og utstyr innen disse fagfeltene.
Vi utfører oppdrag i forhold til spyling av tak \ fasader \ fjøs og mange andre områder.
Dette utfører vi med våre 2 store høytryksrigger.
I forhold til fjøs så har vi veldig gode erfaringer i forhold til sanering av diverse smitte.
Har gode referanser på dette.
Ta kontakt med Ove tlf 90624347  ellr mail   ove@kvamagentur.no
For en prat om oppdraget og avtale om evt befaring.
FJØS OG DRIFTSBYGNINGER:
– Impregnering  utføres på nye og gamle betonggulve \  vegger med store fordeler.
– Fuktinntrenging stoppes
– Olje \ bensin \ diesel trekker ikke ned og kan enkelt fjernes.
– Betongdekket blir enklere å renholde, fukt trekker ikke ned i betongen, så det tørker hurtigere.
– Impregneringen fungerer også som støvbinding.
– Tetter sprekker og mikroporer md opp til 2 mm.
Foruten disse klarer fordelene forsterkes i tillegg overflaten med opptil 30%! Etter behandlingen kan man uten problemer male gulvet \ vegene med mur maling, epoxy eller sealing – faktisk økes vedheft ved bruk av impregnering.
Spyling og rengjøring av fjøs \ driftsbygninger er nødvendig før impregnering. Dette tilbyr vi med vår Ultrahøytrykkshenger.
Ved impregnering av betong bruker vi EverCrete, som er et ikke giftig vannglassholdig impregneringsmiddel, som trenger ca 4 cm inn i porene i sementbaserte materialer. EverCreten hindrer vanninntrenging og beskytter dermed mot nedbrytende stoffer som ellers ville følge vannet. EverCrete herder, støvbinder g styrker betong. Katalysatoren, som er tilsatt EverCrete,, reagerer med alkali i betongen og danner en innvendig vannbarriere.
EverCrete endrer ikke kulør, struktur eller annen eksisterende karakteristikka på overflaten den er påført. EverCrete danner ingen overflatefilm. Den oppsuges fullstendig av betongen den er påført.

STØVBINDING PÅ BETONG

En ubehandlet betongoverflate vil hele sin levetid avgi finstoff og «støv» til sine omgivelser. En overflatebehandlet betongflate vil være permanent støvbundet samt at den vil være 20 til 25 % hardere. Dette gir en vesentlig tettere og mer slitesterk overflate som blir betydelig enklere å vedlikeholde.

Egenskaper med SealTech støvbinding:

• Impregneringen trenger ned i betongen og tilfører flere egenskaper

• Gir en slitesterk overflate

• Betongen vil ikke avgi finstoff og støv

• Enklere vedlikehold av betongen

• Beskytter betongen mot nedbrytning

Støvbinding

SealTech har overflatebehandlet en rekke nybygde Esso on The Run stasjoner siden 2003. Her har vi behandlet utvendig betong rundt pumper, vaskehaller og tekniske rom.

I mange bygg står betongveggene fritt eksponert. Dersom disse ikke behandles kan betongen slippe grått finstoff som setter seg på klær. Dersom betongen behandles vil ikke dette skje.

Et annet viktig bruksområde er innen landbruket hvor griser, kuer, hester og fjærkre ofte står direkte på ubehandlet betonggulv. Dette kan være direkte skadelig da dyrene daglig puster inn finstoff. I tillegg virker avføringen fra dyr sterkt nedbrytende på betongoverflaten, noe impregnering vil kunne eliminere.

OPPTINING, RENGJØRING OG SPYLING.
Kvam Agentur AS tiner og spyler og rengjør opp til 150 meter rørledning som er frosset. Vi har spesialtilpasset utstyr, en høytrykkshenger som gjør at vi bruker kort tid. Rett utstyr, varmt vann og trykk gjør jobben, og er svært effektiv og kostnadsbesparende.
Høytrykshengeren er utstyrt med:
– Varmtvann \ kaldt vann
– 60-330 bar mask trykk
– 130 grader varmt vann
– 26 liter pr minutt
– 150 meter rekkevidde slange
– Inneholder pumpe \ lenseutstyr
– Eget strømaggregat 3,8Kw
– Div lysutstyr med kabler
– Kun tilkobling av vann
SEALING AV BELEGNINGSSTEIN.
Med SealTech sealing vil belegningssteinen beholde sitt utseende år etter år. Sealingen stopper forvitring i steinen og gir en mer vedlikeholdsvennlig uteplass.
IMPREGNERING AV NATURSTEIN.
Vår StoneSeal impregnering gir et selvrensende dekke for alle typer naturstein.

 

Interessert i produkter innenfor Høytrykkspyling?

Se våre produkter »

Kontakt oss for tilbud

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.