Den kompakte B 95 RS + R 75 stå-på gulvvaskemaskin kombinerer manøvrerbarheten til en gå-bak maskin, og hastigheten til en sitte-på maskin. Den lille svingradiusen gjør at maskinen kommer enkelt til og dekker flaten godt, også i vanskelige områder. De buede nalene gir et perfekt vaskeresultat. Den batteridrevne maskinen har valsebørste med feiefunksjon og en arbeidsbredde på 75 cm som er velegnet fro bruk på strukturerte underlag. Den hevede sittestillingen gir brukeren et godt overblikk, og både gumminaler og børster kan skiftes lett uten verktøy. Maskinen har brukervennlig automatisk senkingsfunksjon. KIK-nøkkelsystem, Dose-doseringsenhet og fargekodede elementer gjør maskinen svært brukervennlig. I tillegg har den en automatisk fylling som gjør det effektivt å fylle vanntanken. Maskinen er ideell for vasking av store områder, som for eksempel store butikker, kjøpesentre, offentlige bygg, i helsesektoren m.m.

Arbeidsbrede 750 mm

Maks kapasitet 3.075 kvm i timen

Vanntank 95 liter