Gulvvaskemaskinen BR 30/4 C Advanced er et innovativt og effektivt alternativ til manuell rengjøring. Den er meget godt egnet til rengjøring av harde flater på 20-200 m². Maskinen sprøyter på vann, skrubber og suger opp rengjøringsvæsken i én og samme operasjon. Gulvet tørker derfor umiddelbart og du unngår glatte gulv etter rengjøringen. Gulvvaskemaskinen veier kun 12,4 kg og har tilsvarende design som en stående støvsuger. Den er derfor meget enkel lett å manøvrere. Kontakttrykket på børstevalsen er 10 ganger større enn ved bruk av mopp under manuell rengjøring, mens børstevalsen roterer med en hastighet på 1450 o/min. Maskinen tørker både forover og bakover. Ved fjerning av fastsittende skitt eller håndtering av veldig skitne gulv må kjemien virke lenger før den suges opp. Nalen kan heves med en fotpedal slik at det kun vaskes og oppsuging av vann kan foretas etter full virkningstid.Selve børstehodet er meget smalt, noe som gjør det meget enkelt å rengjøre under f. eks. møbler.

Arbeidsbrede 300 mm

Beholder 4 + 4 liter

Maks kapasitet    200 kvm i timen

Inkl sugerør for områder som er vanskelige å nå

Inkl vaskebørste og mikrofiberbørste

Finnes også som batterimaskin. BR 30/4 C BP Pack