VMS Nordlys Gulvpleie med farveteknologi                                                               Nordlys produktene inneholder unik teknologi på verdensbasis, og er det eneste gulvpleiesystemet som visuelt hjelper deg til å ta riktige valg på gulvet. Produktene kan benyttes sammen med alle andre polishsystemer på markedet, og sparer inntil 75 % i arbeidstidskostnader mot tradisjonelle metoder.

Bruker du Nordlys gulvpolish kan du på en enkel måte måle slitasjen på gulvene over tid.

Se link:  Nordlys_Clean_og_polish

Enviro – miljømerket kjemi med unike egenskaper

Dette er en komplett serie produkter for daglig rengjøring og gulvpleie. Flere produkter i serien er godkjent både med Svanemerket og EU-blomsten. Her finner du unike tekniske løsninger som løser alt fra daglig rengjøring (nøytralt, alkalisk eller surt) til tepperens, toppskuring og full rehabilitering av gulvbelegg.

All gulvpolish i Enviro-serien har høyt tørrstoffinnhold, integrert grunner og nøytralisator.

Bioteknologi – rengjøring med bruk av naturens egne råvarer

Viking lanserte bruk av bioteknologi innenfor rengjøring allerede i 2002, og har en rekke spesialprodukter innenfor toaletthygiene, luktsanering, septik, rørbehandling og gulvrengjøring i sortimentet.                                                                                Bioteknologi er 100 % rene og naturlige bakteriestammer som er spesialistert til å utføre spesielle rengjøringsoppgaver før de til slutt omdannes til luft og vann. Denne teknologien kan løse store problemer som f.eks. urinlukt og syreavsetninger på toaletter, vond lukt fra organisk avfall, eller store fettansamlinger på gulv i dusjanlegg eller i storkjøkken.

Salto systemet – full doseringskontroll med klar til bruk kapsler

Ønsker du et enkelt system som garantert gir deg riktig dosering, er Salto et godt alternativ. Denne serien inneholder tradisjonelle kjemikalier i ferdige tørrstoff kapsler, som doseres i sprayflaske eller bøtte. Her finner du en komplett serie klar-til-bruk produkter for daglig rengjøring. Miljømerket med EU-blomsten.

Hulken Steinprogram – naturlige gulv på steinens premisser

Rengjøring og pleie av steingulv krever andre typer kjemi enn tradisjonelle belegg. Det finnes svært mange ulike typer stein, og det er to egenskaper du bør vite noe om før du velger produkt: Hva er kalkinnholdet i steinen og hva er pH-verdien? Om steinen er porøs eller hard vil også ha stor betydning.

Hulken programmet har løsninger for alle typer steingulv, fra marmor til skifter, terazzo, kalkstein, granitt og ulike typer fliser. Her finner du alt fra daglig rengjøring til rens, rehabilitering og bruk av diamantpads.

Se link:   veiledning_granitt    og    veiledning_steingulv

Polar Trepleieprogram – kvalitetsprodukter for nordiske forhold

Tregulv finnes i mange ulike varianter, og er ofte mer ømfintelig for behandling enn belegg og stein. Polar-serien har løsninger for både harde og myke treslag, som eik, furu, bjørk, ask, lønn, bøk og merbau. Produktene kan benyttes både på parkett, heltre og laminat.

Se link:    veiledning_tregulv

ProLine serien – det proffene bruker

I denne serien finner du et bredt spekter av kjemikalier innenfor daglig rengjøring, hovedrengjøring, spesialrenhold, tepperens, klar-til-bruk problemløsere, storkjøkken, avfetting og hygiene. ECO produktene er miljømerket med EU-blomsten og dekker ditt basisbehov for kjemi.

Viking serien – rimelig og enkelt

I denne serien finner du et godt utvalg kjemikalier og tilbehør til ekstra gunstige priser. Her finnes det Svanemerket tøyvask og skyllemiddel for konsument og storforbruker, samt oppvaskmiddel og maskinoppvask tabs med selvoppløsende folie og svanemerke.

 Her finnes det også en rimelig og enkel serie gulvpleie for semi-proff brukere.

ØRN – en norsk merkevare siden 1947

Viking har lange tradisjoner som produsent og importør i det norske markedet. Produksjonen av ØRN tekstiler startet på vestlandet for mer enn 65 år siden, med salg til industribedrifter, rengjøringsselskaper, jernvare og grossister. I dag produseres ØRN produktene både i Skandinavia, USA og Kina, og flere av produktene tilbys med etiketter, logo og private brand. ØRN benyttes innenfor følgende sortiment:

 

– Kluter, microfiber, mopper og engangsartikler

– Gulvpads, håndpads, doodlebug og svamper

– Skafter, mopperammer og generell rekvisita

Gloria – trykksprøyter og doseringskanner

Vårt sortiment innenfor sprayutstyr og dosering dekker alle typer sprayflasker, pumpekanner og trykksprøyter, både til hage, rengjøring, industri, storkjøkken og næringsmiddelindustrien. Vi leverer også sprayflasker med egen trykk av logo.

Toucan Eco – aktivert vann til rengjøring og desinfeksjon

Teknologien i Toucan Eco har vært en revolusjon innenfor renholdsbransjen. Ved hjelp av Toucan ladestasjon og sprayflaske produserer du kjemien selv kun ved hjelp av rent vann fra springen, litt vanlig bordsalt og elektrisitet. Det ferdige produktet dreper bakterier og virus, er omfattende testet, og godkjent for bruk som desinfeksjon og overflaterengjøring på storkjøkken og i hygieneprogrammer.

Mattesystemer – for vaskeri, avlastning og industri

Matter er helt avgjørende for å stanse skitt og smuss slik at renholdet i bygget blir enklere. Super Nytex serien er blant markedets mest brukte vaskerimatter, og finnes i mange størrelser, med eller uten logo.

Vi har også løsninger for storkjøkken, våtrom og stående arbeidsplasser som krever avlastning.

Activa serien – mopper og systemløsninger

I Activa serien finner du miljøvennlige mopper og kluter med Svanemerke, samt flere smarte løsninger innenfor rekvisita. Vi har solide teleskopskaft, fleksible mopperammer, og en rekke problemløsere som hjelper renholderen med praktiske løsninger i hverdagen.

Salmon Hygieneprodukter – børstesortiment for IK mat og Haccp

Vårt sortiment av børster og hygieneløsninger for rengjøring, storkjøkken og næringsmiddel kommer fra en av verdens største produsenter, The Hill Brush Company. Vi kan tilby systemløsninger med farvekoder, og en rekke spesialprodukter med unik rengjøringsteknologi. Salmon produktene kan leveres med resin forseglet børstefeste eller med antibakteriell overflate. Vi har også rustfrie produkter og vernetøy.

Vindusrengjøring – et komplett utvalg fra proff til hobby

Viking leverer profesjonelt vindusutstyr fra en rekke produsenter i Europa og USA. Vårt sortiment består av vindusnaler, forvaskere, skraper og tilbehør – og med skinner fra 15cm og helt opp til 90cm. I tillegg til Pulex leverer vi merker som bl.a. Activa, Triumph og Ettore. Vi har også sikkerhetsutstyr, samt en rimelig serie for semi-proff, hobby og butikksalg

Swep og Vileda – renholdsprodukter til systemrengjøring

Vileda produktene med Microclean i spissen ble introdusert i Norge av Viking Cimex tidlig på 90-tallet. Senere relanserte vi også Swep-systemet i samarbeid med finske Swep OY. Produktene dekker i dag et bredt spekter av mopper, kluter, vogner og generell rekvisita. Viking er importør og distributør av

Vileda til en rekke grossister og forhandlere rundt om i landet.