KM 75/40 BP Pakke

Kärcher KM 75/40 W Bp Pack er en kompakt og ekstremt manøvrerbar feiemaskin for små og mellomstore arealer. Overkastprinsipp sørger for at smusskassen kan fylles 100 %. Smussleppe i front kan åpnes og lukkes fra håndtaket. Ved å åpne denne kan større gjenstander som f.eks. brusbokser og sigarettpakker feies opp i beholder.

Arbeidsbredde m\ sidebørste 715 mm

Beholder 40 L

Kapasitet 3.000 kvm i timen

KM 75/40 W P

Kärcher KM 75/40 W P er en bensindrevet kompakt og ekstremt manøvrerbar feiemaskin for små og mellomstore arealer. Overkastprinsipp sørger for at smusskassen kan fylles 100 %. Smussleppe i front kan åpnes og lukkes fra håndtaket. Ved å åpne denne kan større gjenstander som f.eks. brusbokser og sigarettpakker feies opp i beholder. Enkel å bruke takke være EASY-brukerkonsept og mobil avfallsbeholder med trallesystem. Hovedbørsten kan byttes og justeres uten bruk av verktøy

Arbeidsbredde m/sidebørste 715 mm

Beholder 40 Liter

Kapasitet 3000 kvm i timen