PLS SYSTEMET.

I-VAX Samlingsfolder_NO_LR_A4

Vi har masse forskjellige typer kjemi som løser de fleste problemer. Våre produkter er konsentrerte, så dere som forbruker blander de selv ut.

Vi skal veilede og dele av vår kunnskap så godt det lar seg gjøre:-)

STORFIX. For alle typer av rengjøring, fra daglig til grovrengjøring. Rengjør gulv, vegger, tak, vinduer mm. Innen alle typer virksomheter, fra kontor til industri. Takket være de bakteriehemmende egenskapene egner Storfix for sanitære rom. Løser effektiv sot, fett og olje. Inneholder hudbeskyttende emner. Etterlater ingen rester. PH 9

Storfix spray  i bruksløsning for mindre renholdsoppgaver. Er bra for alle typer av rengjøring, fra daglig rengjøring til storrengjøring. Med Storfix rengjør du både gulv, vegger og tak. Storfix er perfekt for malte flater, vinduer og treverk. PH 9

STORFIX STRONG SPRAY. Så kraftfullt og hurtigvirkende at vi sorterer den under industri rengjøring. Storfix Strong er super effektiv for fjerning av flekker og tar raskt bort flekker som fett, sot, olje, vanskelig industrismuss, tusj og penner, nikotin, truckmerker, blekk og sparkemerker på gulv og interiør. Storfix Strong er sterkt bakteriehemmende, fri for lut og etterlater ingen rester på overflatene. Enkelt å bruke. Spray på og tørk av med papir eller klut. PH 11.

Storfix Rengjøringsklut

Ferdig impregnerte kluter med Storfix. Perfekt for enkel og effektiv rengjøring på alle overflater. Kluten kan settes på et moppestativ og brukes som mopp for mindre gulv.    PH 8.

I-VAX. Rengjør og beskytter alle gulv uansett underlag som linoleum, vinyl, terazzo, stein, klinker ol. I-VAX bruker man for alle typer rengjøringsmetode som mopping og maskinrengjøring. Erstatter gulvpolish, vaskepolisher, stensåper og andre vedlikeholds middel for gulv. Fjerner behovet for bruken av polishfjerner.

Fargekodede flasker med preget piktogram. Leveres i flere farger og med ulike typer spraytopper.

  • Skumdyse for toaletter
  • Dusjdyse for å unngå sprøytetåke
  • Standard dyse
  • Løsemiddelbestandige

Leveres komplett med spraytopp etter eget ønske

Utviklet for å gi det beste resultatet med bruk av I-VAX systemet. Gir en meget høy smuss opptak i moppen. Kan brukes både tør, fuktig og sentrifugetørr.

Lommemopp utviklet for å gi det beste resultatet med bruk av I-VAX systemet. Gir en meget høy smuss opptak i moppen. Kan brukes både tør, fuktig og sentrifugetørr.