SG 4/4 dampvasker med vogn

SG 4/4 er en kompakt og robust dampvasker som gir enestående kraft og sertifisert desinfiseringsegenskaper *. 4-bar damptrykk gir optimal rengjøringseffekt. Trinnløs kontroll av damp volum og VapoHydro funksjon (kontinuerlig regulering av dampens metning) betyr at maskinen kan tilpasses perfekt til enhver rengjøringsoppgave. Med 2-tanksystem kan maskinen fylles når som helst og gir både hurtig oppvarming og kontinuerlig drift. Temperaturindikatoren bidrar også til optimale rengjøringsresultater. Maskinen er meget allsidig og rengjør uten bruk av kjemikalier. Omfattende tilbehørspakke inkluderer to gulvdyser (for sliping og hygienisk rengjøring), et integrert oppbevaringsrom for tilbehør, integrert ledningskrok, og et rørinntak for plassbesparende oppbevaring. (*Ifølge prEN 16615, PVC gulv, maskin: SG 4/4 (gulvmunnstykke med lameller, 30 cm / sek, maks damptrykk, min VapoHydro), bakterietest: Enterococcus hirae ATCC 10541).

Hygienisk rengjøring
 • Hygienisk rengjøring uten bruk av kjemiske stoffer.
 • Å unnlate å bruke aggressive rengjøringsmidler/ kjemi beskytter både bruker og underlaget som behandles.
 • Kun vann benyttes til rengjøring – fint for både brukers helse og budsjett.

Teknisk data

Effekt (W) 2300
Beholderkapasitet (l) 4
Kabellengde (m) 7,5
Damptrykk (bar) 4
Kjeletemperatur (maks °C) (°C) 145
Spenning (V) 220 – 240
Frekvens (Hz) 50 – 60
Vekt uten tilbehør (kg) 8
Mål (l x b x h) (mm) 475 x 320 x 275

Tilbehør

 • Dampslange med håndtak
 • 2 damprør
 • Gulvmunnstykke
 • Håndmunnstykke
 • Svart rundbørste
 • Møbelmunnstykke med børste
 • Kraftdyse
 • Detaljmunnstykke