SVG 6/5 – dampvasker med sug.

Velegnet for bruk på harde gulv, overflater i rustfritt stål, inventar, husholdningsmaskiner, industrisystemer og glass. Håndtaket med reguleringsbryter garanterer enkel og rask håndtering uten behov for lang innføring. Justeringsbryter for vann/ damp og på / av-bryter for oppsuging på håndtaket gir operatøren full kontroll under bruk. Tilbehøret oppbevares sikkert på maskinen, og beskyttes mot skitt i en flyttbar tilbehørskurv. Svingbare kroker gjør at strømkabelen kan trekkes raskt ut og sammen igjen. Dampsugerørene er festet sikkert på baksiden av maskinen. Med integrert innfelt grep og praktisk håndtak er det veldig lett og praktisk å tømme beholderen. To dampsugerør forlenger operatørens rekkevidde og tilrettelegger for ergonomisk arbeidsstilling. Adapter for rundbørste muliggjør fjerning av smuss ned til de dypeste lagene, og er ideelt for fuger i flislagte overflater. Med trekantetgulvmunnstykket kommer du enkelt til i hjørner og rundt kanter, hvor den ofte kan være vanskelig å rengjøre skikkelig.

Spenning 230V

Varmeeffekt 3000W

Beholder 5L

Svært brukervennlig med EASY- Operation

Én bryter for alle funksjoner. Enkel og rask håndtering, uten behov for omstendelig opplæring. Selvforklarende symboler som gjør maskinen lett å forstå og enkel å bruke.

Håndtak med utløsermekanisme for enkel kontroll

Kontroll på de aller viktigste funksjonene som f.eks. regulering av vann/ damp og av-/påbryter for oppsugingsfunksjon. Tidsbesparende, fleksibel og enkel maskin hvor bruker har direkte kontroll over funksjoner under drift.

Teknisk data

Effekt (W) 3000
Beholderkapasitet (l) 5 – 5
Kabellengde (m) 7,5
Damptrykk (bar) 6
Kjeletemperatur (maks °C) (°C) maks. 165
Spenning (V) 220 – 240
Frekvens (Hz) 50
Vekt uten tilbehør (kg) 39
Mål (l x b x h) (mm) 640 x 495 x 965

Tilbehør

  • Dampslange med håndtak
  • 2 damprør
  • Gulvmunnstykke
  • Håndmunnstykke
  • Beholdermateriale, Rustfritt stål
  • Maskinhus, Rustfritt stål