CV 38/2 Advanced

Er en lett og effektiv teppebørstesuger med 380 mm arbeidsbredde og to børstemotorer som gir stor kapasitet. Dette er en maskin for profesjonell støvsuging, børsting og daglig vedlikehold. Den er ideell for rengjøring og oppfriskning av tekstilgulv og tepper i butikker, utstillingslokaler, kontorer, sykehus, sykehjem, hoteller, restauranter og husholdninger m.m. Teppebørstesugeren har en svært holdbar fotplate i metall. 2 stk. robuste skjøter mellom børsteenhet og sugeenhet tåler høy belastning. Både børsteenhet og håndtak kan enkelt justeres for optimal arbeidshøyde. Dersom børsten blokkeres av store objekter, blir valsen automatisk koblet fra stasjonen ved hjelp av sentrifugalkoblingen. Den fleksible korrugerte sugeslangen rekker inntil kanter, lister og hjørner. Om nødvendig kan standardbørsten enkelt erstattes med spesialbørste, for eksempel en hardere børste. Børsten kobles automatisk fra i hvilemodus. Dette beskytter børsten og hindrer skade på tepper.

Teknisk data

Arbeidsbredde (mm) 380
Arbeidsbredde (cm) 38
Luftmengde (l/s) 48
Vakuum (mbar/kPa) 250 / 25
Beholderkapasitet (l) 5,5
Maks. effekt (W) 1200
Standard diameterbredde 35
Driftsstøy (dB(A)) 67
Effekt, børste (W) 150
Effekt, vifte (W) 1200
Frekvens (Hz) 50 – 60
Spenning (V) 220 – 240
Vekt (kg) 9,5
Vekt uten tilbehør (kg) 8,7
Mål (l x b x h) (mm) 391 x 351 x 1142

Tilbehør

  • Fugemunnstykke
  • Møbelmunnstykke
  • Avtakbar sugeslange
  • Korrugert sugeslange
  • Filterpose, Fleece
  • Tilstandsindikator for filter
  • Håndtak
  • Høydejusterbart håndtak
  • Standard børstevalse, 1 stk