HDS 1000 DE (varmtvann)

En kraftig høytrykksvasker med robust 4-takts dieselmotor og høy kapasitet. El.starter gir høy komfort og arbeid uavhengig av strømtilførsel. Alle komponentene er montert i en stabil rørramme som gir full beskyttelse ved tøff bruk. Rammen er spesielt utformet for håndtering med kran eller truck. Motoren har en automatisk hastighetsregulator som senker lydnivå og driftskostnader ved pauser i arbeidet. Maskinen har direktedrevet 3-sylindret aksialpumpe, stempler i rustfritt stål, og pumpehus i messing som garanterer lang levetid. Maskinen dekker alle rengjøringsbehov med trykkreduksjonsventil, damptrinn og integrert trykk- og vannmengdekontroll. Kärcher kraftdyse gir uovertruffen rengjøringskraft og god rengjøringsøkonomi. Stående brenner med kontinuerlig tenning og trinnløs justering mellom 38 °C og 98 °C. Den innebygde brennoljetanken på 30 liter er lett tilgjengelig for fylling, og tilstrekkelig for drift i lange perioder. Om nødvendig kan kjemikalier tilsettes vannet via en doseringsventil. Flottørtanken har innebygget avkalkningsautomatikk (DGT) som isolerer maskinen fra drikkevannsnettet. Servopress gir full kontroll over vannmengde og trykk direkte på pistolventilen.

Egenskaper og fordeler
Optimal brukervennlighet
 • Automatisk utkobling av brenner ved feil ved vanntilførsel eller ved overbelastning.
 • Brukervennlig ergonomisk høytrykkspistol.
 • Elektrisk starter for komfortabel oppstart.
Maksimal ytelse
 • Stående brenner med høy kapasitet for kontinuerlig drift med varmtvann. El-start for enkelt oppstart.
 • For fjerning av gjenstridige avleiringer.

Teknisk data

Vannmengde (l/time) 450 – 900
Arbeidstrykk (bar/MPa) 40 – 200 / 4 – 20
Max. tilførselstemperatur (°C) maks. 98 – maks. 80
Forbruk fyringsolje ved full belastning (kg/h) 5,6
Drivstofftank (l) 5,5
Motortype L 100 N / Diesel
Motorprodusent Yanmar
Vekt (kg) 185
Mål (l x b x h) (mm) 1100 x 750 x 785

Tilbehør

 • Høytrykkspistol, EASY!Force Advanced
 • Høytrykkspistol
 • Høytrykksslange, 15 m
 • Strålerør/ Spraylanse, 1050 mm, 1050 mm
 • Beskyttelsesramme
 • Elektrisk starter
 • Kraftdyse
 • Servobetjening
 • Stabil stålrørramme for opplasting med kran